Open Dag Tennisvereniging Westerhaar zeer geslaagd

0
632

dsc03490_320x200_267Afgelopen zaterdag 29 maart is weer de jaarlijkse open dag van de tennisvereniging uit Westerhaar gehouden. Deze open dag wordt ieder jaar georganiseerd door het jeugdbestuur.
De kinderen die de afgelopen weken de gratis “Maak Kennis met Tennis” lessen in de Klaampe hebben gevolgd waren ook uitgenodigd en werden vermaakt met een spelletjes parcours wat was uitgezet op de tennisbanen. Ook de basisschool jeugdleden van de tennisvereniging konden hieraan deelnemen.

De belangstelling voor de open dag was ook dit jaar weer groot. Vele kinderen met ouders en andere belangstellenden trokken in grote getale richting de Zwembadlaan.
Tijdens deze open dag hebben zich enkele nieuwe jeugdleden aangemeld. Al deze nieuwe jeugdleden hebben geheel gratis een splinternieuw racket van de vereniging ontvangen.
Voor nieuwe jeugdleden kent de vereniging tevens een aantrekkelijke subsidie op het volgen van tennislessen.

Het jeugdbestuur sprak na afloop van een zeer geslaagde dag. De tennisvereniging bedankt dan ook alle vrijwilligers die aan deze dag hebben meegewerkt en het zo tot een succesvolle dag hebben gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier