Ook in de winter wordt er met vliegers gevlogen.

0
889

2015-4.jpgDit jaar organiseert Stichting Vliegerfeest Twenterand al weer het 4e Nieuwjaarsvliegeren in de gemeente. Het is een traditie geworden en veel deelnemers uit Nederland en Duitsland hebben zich al aangemeld. De deelnemers rijden voor een dagje op en neer, maar ook de helft maakt er een mooi weekend van en hebben een kamer geboekt bij B&B De Johanneshoeve of een B&B op een andere locatie in de gemeente.
De insteek van het Nieuwjaarsvliegeren is om het nieuwe vliegerjaar te openen en gezellig een dag samen te vliegeren met allerlei soorten en maten vliegers. Veel vliegeraars zijn deze winter bezig geweest om nieuwe creaties te maken voor komend jaar en de eersten zullen zaterdag al te zien zijn. Het is geen vliegerfeest zoals u gewend bent in juli maar bezoekers zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Wilt u komen kijken naar verschillende creaties/vliegers, dan bent u van harte welkom op zaterdag 28 januari vanaf 10.30 uur bij De Johanneshoeve aan de Dalweg 39 in Westerhaar.
Hier wordt een groot weiland ter beschikking gesteld voor vliegeraars en belangstellenden. De toegang en parkeergelegenheid is gratis en er worden versnaperingen en diverse drankjes verkocht. Tevens kan er gratis gebruik gemaakt worden van de zaal en toiletten van de Johanneshoeve “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier