Ook boycot Oranjevereniging Westerhaar

1
446

Net als het bestuur van Plaatselijk Belang Westerhaar – Vriezenveensewijk ontbrak de ook de leiding van de Oranjevereniging uit het dorp op de nieuwjaars receptie van de gemeente Twenterand, afgelopen dinsdag. Middels een brief aan het college van burgermeesters en wethouders meldde de vereniging zich af.
De oranjevereniging vindt dat Westerhaar wordt achtergesteld door de gemeente en deelt hiermee het gevoel van PB Westerhaar – Vriezenveensewijk. Volgens de organisatie blijkt dit ondermeer uit het sluiten van zwembad de Plump.
Volgens een woordvoerder van de Oranjevereniging wordt de organisatie het hierdoor onmogelijk gemaakt om activiteiten te organiseren voor de school kinderenuit de gemeente. Ook leeft het gevoel dat de gemeente Twenterand zich niet meer interesseert in de vrijwilligersactiviteiten van de vereniging. Burgemeester Vornelis Visser gaat binnenkort in gesprek met zowel de Oranjevereniging als het bestuur van PB Westerhaar – Vriezenveensewijk.
De nieuwjaarsreceptie vond plaats op dinsdag 8 januari in de bredeschool in Den Ham. (Tubantia)

1 REACTIE

  1. In een reactie op een andere reactie onder het kopje onderzoeken staat dat Vriezenveen gewoon slim is. Helaas heeft dit alles weinig met slimheid te maken, maar des te meer met sluwheid en macht. Vriezenveen is een relatief groot dorp ten opzichte van de omliggende dorpen die horen binnen Twenterand met voor het grootste deel mensen uit Vriezenveen op belangrijke politieke posities. Ã�én plus één is twee……de rest kan iedereen zelf invullen. Persoonlijk begin ik mij onlangs misselijk te voelen als ik de woorden van onze burgemeester lees in zijn nieuwjaarsspeech. Al eerder werd genoemd dat hier citaten in staan die flink de plank mis slaan. Nou ik kan u melden dat dat er nog veel meer zijn. Uiteraard wordt er geprobeerd om de schijn op te houden en de omliggende dorpen van Vriezenveen het gevoel te geven dat ze erbij horen, maar uiteindelijk word je vriendelijk toegelachen en zodra je de rug toe draait wordt er een vlijmscherp mes getrokken. Beste omliggende dorpen, laten we onze krachten gaan bundelen en tot elkaar komen om dit politiek oneerlijke gevecht snel een halt toe te roepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier