Onthulling Informatiebord bedrijventerrein Garstelanden

0
945

foto-onthulling-bouwbord.jpgOp maandag 20 januari 2014 werd een informatiebord onthuld bij het bedrijventerrein Garstelanden. Dit bord geeft de uitbreiding aan van het al bestaande bedrijventerrein. “Er was vraag naar bedrijfsgrond voor nieuw te vestigen bedrijven en het uitbreiden van reeds gevestigde bedrijven, wat aanleiding gaf tot uitbreiding van het bedrijventerrein Garstelanden in zuidoostelijke richting”, aldus wethouder Oordt. “Inmiddels heeft er zich ook al een eerste potentiële koper voor een bedrijfskavel gemeld”.

Ondernemersvereniging Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk is nauw betrokken geweest bij de invulling en uitbreiding van het bedrijventerrein Garstelanden. In december 2012 heeft de raad krediet beschikbaar gesteld voor de aankoop en inbreng van grond voor het bouwrijp maken.

Introductie scheiding

 Er is grond aangekocht om het waterretentiegebied volgens de eisen van het waterschap Regge en Dinkel (m.i.v. 1-1-2014 Vechtstromen) aan te kunnen leggen. Ook is in kaart gebracht wat aspirantkopers zouden willen. Met deze kennis is gestart met het opstellen van bestek om het bedrijventerrein bouwrijp te maken. Bij de aanleg van de uitbreiding is gekozen voor een efficiënte en praktische aanpak, wat inhoudt dat pas met het bouwrijp maken gestart wordt na verkoop van de eerste kavel.

Op de foto staat:
Dhr. F. Bakker (FMB Services te Westerhaar-Vriezenveensewijk, potentiële koper), wethouder J. Oordt gemeente Twenterand, mw. D. Stevens (mdw. Economische Zaken gemeente Twenterand), dhr. M. Altena (Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk) en dhr. B. Veld (Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk).  

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier