Onderscheiding voor Gildeslager Johan Kleine uit Westerhaar

0
752

Onderscheiding Noordelijke Slagers Manifestatie
kroon op het werk van Gildeslager Johan Kleine te Westerhaar.

Gildeslager Johan Kleine uit Westerhaar is op 5 maart jl. onderscheiden voor zijn producten de sateslof ,barbecuesalade ,Spare ribs ,droge worst en de rookworsten.
De bekroningen zijn uitgereikt op de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle.
Bij de beoordeling let de vakjury op smaak, presentatie en creativiteit. De beste inzendingen in elke categorie worden bekroond.

 

Introductie scheiding

Creativiteit
De ambachtelijke slager onderscheidt zich door zijn eigen productie van vlees, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden.
Iedere slager heeft zijn eigen, herkenbare producten. Deze verschillen per bedrijf, per regio en zijn afhankelijk van de creativiteit van de slager zelf. De afgelopen week werden in Zwolle tijdens de 11e Noordelijke Slagers Manifestatie vakwedstrijden gehouden voor slagers. Op de vakwedstrijden worden producten onderling vergeleken door een vakkundige jury op smaak, uiterlijk, presentatie en originaliteit. Het uiteindelijke doel is een optimaal product.
Consumentenjury
Iedere slager maakt producten, die consumenten waarderen en kopen. Daarom worden bij de beoordeling van de inzendingen consumenten betrokken waarmee het team van deskundigen uit de slagerswereld wordt uitgebreid.
Proeverij
De klanten van gildeslager Johan kleine zijn deze week van harte welkom om de bekroonde producten te komen proeven in zijn winkel aan de Hoofdweg 163 in Westerhaar.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier