Onderhoud bij ijsclub de Volharding in Westerhaar

0
1183

dsc-0002.jpgPaar weken geleden begonnen de temperaturen weer te stijgen en je zou zeggen lekker naar buiten in de zon en genieten! Maar wij als bestuursleden van de ijsclub “De Volharding” begonnen juist NU met het mooie weer, aan de nieuwe winterperiode te denken. Wat moet er gebeuren, als het weer begint te vriezen, zodat we met z’n allen er weer klaar voor zijn en het nieuwe schaatsseizoen goed beginnen?
Dat was en blijft natuurlijk altijd de vraag. Want nu er steeds meer openbare gelegenheden, zoals het zwembad De Plump, verdwijnen en verenigingen moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Vinden wij het toch erg belangrijk dat wij er als bestuur van de ijsbaan er alles aan doen om dorpsgenoten betrokken te houden én natuurlijk, te laten genieten van onze eigen Westerhaarse ijsbaan!

Introductie scheiding

Daarom zijn we begonnen met het groot onderhoud van het terrein. De lichtmasten werden opnieuw beschilderd en om het gehele terrein wordt het weer netjes aan kant gemaakt. Zodat we er weer helemaal klaar voor zijn!

We hopen jullie allemaal weer snel te zien, als koning Vorst zijn vorstmantel weer over Westerhaar spreid!

Namens het hele bestuur wensen wij jullie een hele fijne zomer en tot de winter 😉
Cor Rink, Jan Groot, Wicher Wessels, Hans Teunis, Eddy Gerrits, Gerwin Bosch, Roelf Karssies, Jan van Middendorp en Allard Snippe

 dsc-0001-kopie.jpg  dsc-0005-kopie.jpg
 dsc-0007-kopie.jpg  dsc-0016-kopie.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier