Oh Oh Cherso’ met Tukkers beroert politiek Twenterand

3
690

Gemeentebelangen Twenterand maakt zich grote zorgen over de realitysoap ‘Oh Oh Cherso’ met Tukkers.
Het programma geeft volgens de gemeenteraadsfractie een verkeerd signaal, door te promoten dat veel bier drinken oké is.

Het RTL-programma volgt een groep jongeren op vakantie in Chersinos op Kreta. De groep neemt het niet zo nauw.. meer op RTV-OOST

3 REACTIES

  1. Deze informatie is helaas onjuist. Het zijn geen Tukkers maar mensen uit de omgeving van Aalten dus Achterhoekers. Als je hier iets aan zou willen doen, dien je dit landelijk aan te pakken want misbruik van alcohol is een maatschappelijk probleem. Lijkt mij dat een landelijk opererende partij hier meer kan bereiken dan een lokale partij zoals GBT. Ik denk hier met name aan de Christelijke partijen. Dit is geen lokaal, maar een landelijk probleem. Maar ja de verkiezingen komen er aan.

  2. Pure sensatie van RTL goed dat GBT dit programma in twijfel trekt. Wel of geen landelijk partij is niet interessant. De lokale afdelingen van landelijke partijen brengen helemaal niets klaar.

  3. Ook hier vergeten we de eigen verantwoordelijkheid van de jongeren. Als je oud en wijs genoeg bent (of door je ouders bevonden wordt) om alleen op vakantie te gaan moet je met deze zaken ook om kunnen gaan. Natuurlijk kunnen en mogelijk wel moeten anderen zoals RTL, de reclamemakers rond dit soort programma’s en de politiek hierbij een ondersteunende rol spelen maar in eerste instantie is het aan de jongeren zelf. Dit artikel is zeer lezenswaardig. goo.gl/Js1w4Z

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier