Nog geen belangstelling voor De Plump

4
726

Er hebben zich potentiële investeerders en lokake kandidaten gemeld voor overname van het zwembad De Groene Jager in Den Ham.
Voor het zwembad De Plump in Westerhaar geldt dat niet. Tot eind deze maand kunnen belangstellenden zich melden.Beide zwembaden worden door de gemeente afgestoten. Onder voorwaarden kunnen ze worden geprivatiseerd.
Daar moet dan in de loop van dit jaar haalbare plannen voor op de tafel komen.

Introductie scheiding

De gemeente wil ’t jaarlijkse exploitatietekort aldus tot maximaal 600.000 euro beperken. De oppostionele GBT-fractie is tegen de procedure en bij de PvdA zijn twijfels over de uitgangspunten.

4 REACTIES

  1. ook geen wonder, de meeste mensen uit het ons dorp weten niet eens dat de PLUMP dicht is en niet meer los gaat, en van PBW hoor je en zie je nook niks. zolang men zich in westerhaar koest houden krijgen we niks voor elkaar. Jammer

  2. ook geen wonder, de meeste mensen uit het ons dorp weten niet eens dat de PLUMP dicht is en niet meer los gaat, en van PBW hoor je en zie je nook niks. zolang men zich in westerhaar koest houden krijgen we niks voor elkaar. Jammer

  3. Is ook erg jammer, op hoogtijdagen (dat waren er zo’n 3(!!) dit jaar) waren er max. 500 mensen waarvan ruim de helft uit Vriezenveen en Daarlerveen. Op de laatste, overigens prachtige, zondag waren er 20 mensen, waarvan 18 kinderen. Een prachtig zwembad, heel veel mooie jaren gehad, als kind en nu met mijn kinderen. Zo jammer als het dicht zou gaan. Als ik het geld ervoor had zou ik het direct overnemen, maar helaas heb ik dat niet. . Dat wordt volgend jaar maar een zwembadje in de achtertuin vrees ik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier