NL DOET / De BLOKSTOEKE DOET

0
674

toestellen-schoonmaken.jpgAfgelopen woensdag 16 maart was het weer zover. De kinderen van BSO “de Blokstoeke” hebben in samenwerking met “Ons Domein” en “het Haarhuus” in Westerhaar de handen flink uit de mouwen gestoken.
Kinderen van groep 5 en 6 gingen met emmers sop, sponzen, harken, bezems en allerlei andere schoonmaak attributen het hele “Ons Domein” door . Het was een heus festijn om te zien! De kinderen waren ontzettend enthousiast en geen millimeter werd overgeslagen. De toestellen kregen een sopbeurt, de bezem werd er flink doorgehaald, rommel werd nauwkeurig uit de bosjes gezocht, de bladeren werden bijeen geharkt, in grote zakken gedaan en met man en macht werd dit per kruiwagen in de schuur van “Ons Domein”gezet. Ook een paar vrijwilligers van “Ons Domein”zelf waren hierbij aanwezig en hebben met veel plezier samengewerkt met groep 5/6.
De kinderen hebben deze ochtend flink veel werk verzet en het resultaat mocht er dan ook zijn!! De reacties waren leuk om te horen en ook het plezier werkte aanstekelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier