Nieuws uit Rusland

1
1760

“De Vijf” in Rusland

dscf2485_640x480_640

                        Vlnr:Theo Mulder, Jan Berghuis, ,Hendri Derks,Ruben Smit, Hendri Plattje.

Zoals u misschien al weet, 5 stukadoors uit Westerhaar zijn in Rusland
De stucadoors vertrokken met een bus van Kok-Afbouw(Sponsor WD) met het doel, het opknappen van een weeshuis gelegen in het westen aan de rand van het stadje Kobrin. Het weeshuis is aangekocht door de Stichting Gichon, welke een aantal jaren geleden is opgericht door Erik Jager

Door middel van SMS jes die naar Margreet (echtgenote van Henri Derks) wordt het thuisfront op de hoogte gehouden en hieronder kunt u lezen hoe het hen vergaat :

Het gaat goed in Rusland met onze stucadoors, ze hebben het prima naar hun zin . Maandag de hele dag gearbeitet en s,avonds een heerlijke barbeque wat er natuurlijk er altijd in gaat. Dinsdag weer gewerkt want daar zijn ze er immers voor, maar het werk gaat voorspoedig en krijgen ze het werk wel af zoals ze dat nu kunnen inschatten. Dinsdagavond krijg ik een sms dat ze gingen schaatsen nou erg leuk toch een paar uur later krijg ik weer een sms de ijsbaan was dicht dus zijn ze gaan biljarten in een behoorlijk oud pandje om het netjes te zeggen.Ze hebben het erg goed bij het gastgezin waar ze verblijven ze zijn erg gastvrij. Het laatste bericht heb ik vanavond gekregen waarin hij zegt dat ze morgen gaan rijden en hopen hier zaterdag avond hier terug te zijn .
Zo kunnen alle vaders nog even met hun kinderen naar de kermis. en zijn natuurlijk blij  om weer thuis te zijn. Vandaag konden ze niet zo goed verder met hun werk maar morgen hebben ze nog een hele dag en dan komen ze weer naar huis waar iedereen naar uitkijkt.
gr Margreet

Dit is het tweede wat wij van hen gehoord hebben, houd de site in de gaten, als er weer nieuws is kunt u het hier lezen.
Met dank aan Margreet Derks-Varwijk

1 REACTIE

  1. Ontzettend knap en goed van jullie allemaal wat jullie hebben gedaan in Rusland!

    Ben er best trots op, maar vindt het ook wel weer er fijn dat Theo morgen weer thuis is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier