Nieuwjaarsreceptie gemeente Twenterand

1
952

champagne.jpg8 januari 19.30 uur: Nieuwjaarsreceptie gemeente Twenterand

Op dinsdag 8 januari 2013 is in de Brede School Den ham de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Twenterand. Iedere inwoner van Twenterand is daarvoor van harte uitgenodigd. Ontvangst is vanaf 19.30 uur.

Vorig jaar is de nieuwjaarsreceptie voor het eerst ‘op locatie’ gehouden, te weten de BOVO in Vroomshoop. Het college heeft hiervoor gekozen om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven de nieuwjaarsreceptie te bezoeken. Dit jaar vindt de receptie dus plaats in de Brede School in Den Ham, die daar met veel enthousiasme hun medewerking aan verlenen.

Introductie scheiding

 

Programma
Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in Den Ham. Om ± 20.00 uur houdt burgemeester Visser zijn nieuwjaarstoespraak. Vervolgens gaat hij in gesprek met enkele spraakmakende mensen uit de Twenterandse samenleving. Met hen blikt hij terug op 2012 en vooruit op het komende jaar. Aansluitend is er voor iedereen volop gelegenheid om nieuwjaarswensen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Om uiterlijk 22.00 uur is de nieuwjaarsreceptie afgelopen.

Locatie Brede School Den Ham: Roelofsbrink 12, 7683 CK in Den Ham

1 REACTIE

  1. de gemeente twenterand heeft ons in westerhaar niet meer in tel jaren wel 30 jaar ben ik e geweest maar nu is voor mij de maat vol ons zwembad wordt ons door de gemeente afgepakt de klaampe is een probleem voor de gemeente ik als vrijwilliger zo,n 30 uur per week wordt door de gemeente ontmoedigd nog door te gaan zo kan en wil ik het gemeente bestuur geen gelukkig nieuwjaar wenzen laten ze eerst maar eens laten zien of westerhaar wel mee telt ik ben teleur gesteld in het gemeente bestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier