Nieuwe website voor Westerhaardigitaal!

2
16648

Na ruim 10 jaar was de website ‘Van en Voor Westerhaar’ aan vernieuwing toe. De nieuwe ‘ ‘look and feel’ van de website, ofwel ‘Kiek hoe ’t d’r uut zöt en wa’j d’r met kunt’ dragen er aan bij dat de site weer helemaal toekomstbestendig is en weer jaren mee kan.

Er is ontzettend hard gewerkt om de overgang naar de nieuwe website ‘gladjes’ te laten verlopen, maar er zal vast af en toe nog iets mis kunnen gaan. Excuses hiervoor, maar wij doen ons best.

Het zal eventjes wennen zijn, maar dan zult u spoedig weer alles kunnen vinden en ontdekken dat het goed werkt. We zijn benieuwd naar uw mening over de site en misschien heeft u ook wel goede suggesties voor verdere verbetering of verfijning van de website. Dit kan bijvoorbeeld door onder dit bericht uw reactie achter laten, maar een mail sturen naar redactie@westerhaardigitaal.nl kan natuurlijk ook.

Uw tips zijn van harte welkom……’kiek en vuul’!

Veel plezier met de nieuwe website!

Met vriendelijke groet,
Stichting WesterhaarDigitaal.nl

Herman, René, Lisanne en Gijs

2 REACTIES

 1. Het zöt d’r strak uut luu 😉 Alles mooi duidelijk en overzichtelijk gerangschikt, vlotte werking, lekker makkelijk door nieuwsberichten, foto’s, video’s enz. “bladeren”….kortom: Jullie kunnen weer jaren vooruit!

  Hier en daar zal er nog iets aangevuld of aangepast moeten worden maar het overgrote deel werkt perfect. Zo mis ik bij de foto’s de jaren tussen 1991 en 2000 en gaat er onder de kop :”Media” wat mis met de link naar verschillende boeken, maar dat komt vast en zeker goed. Wel een goede zet om alle video’s nu via Youtube te laten lopen en op de site uitsluitend de link hiernaar te plaatsen. Zal de snelheid zeker ten goede komen.

  Mijn complimenten en heel veel succes!

  (P.s. Toch leuk om ook nog een piepklein stukje te hebben kunnen bijdragen. Wiej sprekt mekaar. )

  • Gerald,

   Dank voor je reactie en opmerkingen, boeken heb ik inmiddels aangepast. Foto’s gaan we naar opzoek en zullen deze zeker nog plaatsen. De aankomende weken zullen er nog wel een aantal dingen toegevoegd cq gewijzigd worden. Mocht je nog tips hebben dan horen we het graag.

   Groet,
   René

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier