Nieuwe trainer/coach voor de selectie van k.v. SDO Westerhaar

0
1539

logo-korfbal.jpgMet ingang van het seizoen 2017-2018 is Jan Nijkamp uit Vriezenveen de nieuwe trainer/coach van korfbalvereniging SDO uit Westerhaar. SDO haalt met de 44-jarige Nijkamp opnieuw een ervaren ambitieuze trainer in huis. Nijkamp is de opvolger van Marco Groothuis die de club uit Westerhaar na vier seizoenen verlaat.
Nijkamp doorliep als speler de jeugd van Amicitia en speelde in de selectie 1 en 2. Door afgescheurde kniebanden, moest hij stoppen met actief korfbal. Al vroeg trainde hij diverse jeugdteams bij de Vriezenveense vereniging. Ook was hij 4 jaar coach van de selectie oost onder de 16.
Nijkamp heeft al diverse teams in de regio onder zijn hoede gehad. Momenteel is Nijkamp bezig met zijn derde seizoen bij Amicitia waar hij het tweede team van Amicitia onder zijn hoede heeft.
Nijkamp vindt het een uitdaging om weer als hoofdcoach aan te treden en de jonge selectie van SDO te begeleiden. De technische commissie en het bestuur van SDO zijn zeer tevreden dat zij deze ambitieuze trainer aan de club hebben kunnen verbinden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier