Nieuwe stichting voor 125 jaar Westerhaar

0
1294

wd2_640x480_640In 2010 is het zover, Westerhaar Vriezenveensewijk bestaat 125 jaar! Reden genoeg om er een knallend feestjaar van te maken. Daarom hebben we met wat geïnteresseerden, de koppen bij elkaar gestoken en gekeken of we een commissie konden vormen die het voortouw neemt om het één en ander te gaan organiseren. Deze commissie is inmiddels compleet en Notaris Endendijk Koene heeft voor de organisatie van 125 Westerhaar, kosteloos, een officiële stichting opgericht. Het bestuur bestaat uit Rosita van der Kruk (voorzitter), Rene Winkels (secretaris), Henk Prenger (penningmeester)en de algemene bestuursleden Herman Plattje, Egbert Jansen , Wicher Jansen, Jeannette Jager, Jack Verra , Rietje Bloemhof en Elly Straver. Ondertussen hebben wij al enkele keren vergaderd en zijn de eerste ideeën uitgewisseld..
In onze volgende nieuwsbrief zullen wij u informeren wat wij zoal in gedacht hebben. Maar één ding staat boven aan, dit moet een feestjaar gaan worden Van en Voor, heel WesterhaarVriezenveensewijk!!

Ons eerste doel is een leuke slogan vinden voor het feestjaar 2010. Daarom nodigen wij de bevolking van Westerhaar Vriezenveensewijk uit om iets origineel te bedenken. Wij zullen dan uit de hopelijk vele inzendingen een winnaar kiezen. Deze persoon krijgt dan uiteraard de eer, dat de slogan overal genoemd zal worden en zal het hele gezin in het jaar 2010, op mooie verassingen getrakteerd gaan worden!!
U kunt u inzending bij verschillende locaties in Westerhaar Vriezenveensewijk in een speciale bus deponeren. Deze bus kunt u vinden bij: het Kulturhuus, Klinkhamermode, C 1000, en `t Haarhuus.
Wij hopen uiteraard dat u allen mee gaat doen aan deze Aktie.
Bent u net zo enthousiast geworden als wij en wilt u hier meer van weten, of u zelfs aan melden als vrijwilliger. Kijkt u dan eens op onze website http://www.125jaarwesterhaar.nl  U  kunt u uiteraard ook met één van de boven genoemde bestuursleden contact opnemen.
Wij hopen dat we heel het dorp op de been gaan krijgen zodat we kunnen zeggen
In 2010 viert “Westerhaar”, feest met elkaar!

U kunt ook op de link 125 jaarWesterhaar-Vr.Wijk aan de linkerkant van deze site klikken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier