Nieuwe Sponsor WesterhaarDigitaal.nl

1
686

WesterhaarDigitaal.nl heeft wederom een nieuwe sponsor.Advocaat Geerts heeft aangegeven de site een warm hart toe te dragen en de activiteiten van Stichting WesterhaarDigitaal.nl te willen ondersteunen.

Advocatenkantoor Mr. E.H.M. Geerts is gevestigd aan de Buitenhof 9 te Vriezenveen. Als advocaat houd ik mij exclusief bezig met zaken die het personen- en familierecht aangaan. Hierbij kunt u denken aan echtscheiding, omgangsregeling, partneralimentatie, kinderalimentatie, gezagswijziging, boedelscheiding e.d.
Omdat dergelijke kwesties vaak gepaard gaan met sterke emoties, probeer ik een zo laagdrempelig mogelijke toegang tot juridische bijstand te bieden. Bijstand waarbij de nadruk ligt op persoonlijke aandacht met oog voor alle bijkomende problemen en omstandigheden. Juridisch veelal complexe zaken worden op een heldere, begrijpelijke wijze met u besproken om op die wijze tot goede keuzes te kunnen komen. Binnen een informele kantoorsfeer sta ik u graag ter zijde. Dit alles uiteraard in alle discretie en onder mijn geheimhoudingsplicht als advocaat.
In een gratis oriënterend persoonlijk gesprek van een half uur kunt u uw kwestie/probleem vrijblijvend voorleggen. Tijdens dit gesprek wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn. U wordt daarbij tevens nader geïnformeerd over het tarief waartegen ik uw belangen kan behartigen. Indien door u gewenst, is afspraak ook op locatie mogelijk.
Mijn werkgebied als advocaat is niet slechts regionaal of gebonden aan de rechtbank Almelo. Ik kan uw belangen in heel Nederland, bij iedere rechtbank, behartigen.
Voor meer informatie omtrent de rechtsgebieden waarop ik u van dienst kan zijn en de kosten van juridische bijstand verwijs ik u graag naar mijn website www.advocaatgeerts.nl . U kunt uiteraard ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen via 0546-568812 of mij een e-mail sturen info@advocaatgeerts.nl.

Op onze site vindt u ook de namen + logo`s van alle andere sponsoren terug. De jaarlijkse bijdrage van deze sponsoren is absoluut onmisbaar voor het voortbestaan van WesterhaarDigitaal.
Bent u ook van plan onze activiteiten te ondersteunen, laat u het ons alstublieft weten!
U kunt dan een mail sturen naar redactie@westerhaar.eu

Team WesterhaarDigitaal.nl

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier