Nieuwe sponsor WesterhaarDigitaal.nl

0
2551

foto-karin-lamberts.jpg

Zorgplus Twente

Twentse zorgonderneemster neemt villa de Eshorst ove.

Zorgonderneemster Karin Lamberts: “Het geld moet terecht komen bij de zorg, het moet niet in de overhead gaan zitten.”
De Westerhaarse zorgonderneemster Karin Lamberts heeft woonzorgvilla de Eshorst in Almelo overgenomen. De Eshorst is een kleinschalig appartementencomplex waar senioren 24 uur per dag zorg kunnen krijgen.

Met de overname van de Eshorst kunnen Karin Lamberts, haar directeur zorg Wil Mensink en hun teams ‘zorg van het kraambed tot terminale zorg’ bieden.
Karin Lamberts is tevens directeur/eigenaar van thuiszorgorganisatie Zorg Plus Twente en kraamzorgorganisatie Excellent. Ze is niet van plan de bedrijven samen te voegen: “Ik streef er juist naar de kleinschaligheid in stand te houden.
Op die manier kan ik de beschikbare budgetten zo effectief mogelijk besteden. Het geld moet terecht komen bij de zorg, het moet niet in de overhead gaan zitten.”

Introductie scheiding

Met de overname van de Eshorst kunnen Karin Lamberts, haar directeur zorg Wil Mensink en hun teams ‘zorg van het kraambed tot terminale zorg’ bieden. “Professioneel, cliëntgericht, laagdrempelig”, zijn de woorden waarmee Lamberts haar bedrijven omschrijft. “Zorg is een menselijke basisbehoefte, daarvoor sluit de overheid de ogen. Mensen die verzorgd worden moeten zich vertrouwd en veilig kunnen voelen. Mijn ondernemingen zijn kleinschalig van opzet. Zodoende kunnen we veel aandacht besteden aan de individuele cliënt.”
Karin Lamberts heeft voorlopig geen plannen om veranderingen aan de woonzorgvilla aan te brengen. “De Eshorst beschikt over een mooie grote tuin, dus ruimte voor uitbreiding zou er wel zijn. Maar ik hecht er aan om de groene omgeving te bewaren.”

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier