Nieuwe sponsor

0
642

 

WesterhaarDigitaal.nl heeft wederom een nieuwe sponsor.EG computer specialisten heeft aangegeven de site een warm hart toe te dragen en de activiteiten van Stichting WesterhaarDigitaal.nl te willen ondersteunen.

EG computer Specialisten (EGCS) bestaat inmiddels ruim 2 jaar. Sinds begin juni 2007 zijn Gerben Krukkert en Erwin vd Sligte eigenaren van de verzelfstandigde particuliere afdeling van Schutte Informatisering. Het bedrijf is gevestigd aan Ambachtsweg 13, schuin tegenover Schutte Informatisering.

Beide heren hebben ruime ervaring, beide als verkoper en zelfstandig ondernemer in de computerbranche. In twee jaar tijd is EGCS van 4 werknemers gegroeid naar een kleine 20 werknemers.

EGCS heeft sinds 1 aug 2008 een tweede vestiging, deze vindt u in Nijverdal. De vestiging in Lemelerveld blijft fungeren als hoofdvestiging.

Op onze site vindt u ook de namen + logo`s van alle andere sponsoren terug. De jaarlijkse bijdrage van deze sponsoren is absoluut onmisbaar voor het voortbestaan van WesterhaarDigitaal.
Bent u ook van plan onze activiteiten te ondersteunen, laat u het ons alstublieft weten!
U kunt dan een mail sturen naar redactie@westerhaar.eu

Team WesterhaarDigitaal.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier