Nieuwe Site WesterhaarDigitaal.nl binnenkort online!

0
615

Bijna is het zover, de volgende mijlpaal wordt door Westerhaardigitaal bereikt: de nieuwe site gaat online!

Dit is hard nodig, want sinds het oprichtingsjaar 2007 van Stichting WesterhaarDigitaal.nl is het snel gegaan met de website en het aantal bezoekers en bijbehorend dataverkeer.

Enkele cijfers: waren er in de maand januari 2007 nog 2000 unieke bezoekers, zo konden wij in de maand juni 2010 het tienvoudige aantal unieke bezoekers van de website verwelkomen.
Over heel 2010 bezochten 300.000 mensen de site, waarop ondertussen 71.000 foto’s, meer dan 21.000 nieuwsberichten en vele videobeelden te vinden zijn. Niet slecht voor een lokale site!

 

Dit succes had ook zijn keerzijde, want de website kon deze aantallen niet zo gemakkelijk meer verwerken. De site werd trager, instabieler en liep ook nog wel eens vast. Er moest wat gebeuren: een nieuwe site, die weer klaar zou zijn voor de toekomst, zou de oplossing betekenen. Dit kost echter erg veel geld!

Introductie scheiding

 

Dankzij de eenmalige bijdragen van de Gemeente Twenterand, Rabobank West Twente en Plaatselijk Belang kon stichting WesterhaarDigitaal.nl de site opnieuw laten programmeren. Na een lange periode van voorbereiden en uitgebreid testen is de vertrouwde site, met een vernieuwd & fris uiterlijk, bijna gereed om ‘online’ te gaan.
Graag danken wij hierbij ook onze vaste sponsoren (nagenoeg alle plaatselijke ondernemers en enkele particuliere donateurs) voor hun trouwe steun, zodat de reguliere exploitatie mogelijk is en ook zal blijven in de toekomst. Het blijft fijn om te kunnen constateren dat WesterhaarDigitaal breed gedragen wordt binnen de lokale gemeenschap en ook weer klaar is voor de toekomst!

Gelukkig hebben wij onze burgemeester Visser bereid gevonden om samen met ons even stil te staan bij dit heugelijke feit. Hij zal tijdens een korte bijeenkomst in het Kulturhus op vrijdag 13 mei 2011 om 16.00 uur een korte speech houden en vervolgens de nieuwe site ‘online’ laten gaan. Uiteraard zijn onze sponsoren en andere geïnteresseerden van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

Vanaf dat moment zult u de nieuwe site ook werkelijk kunnen bewonderen en wij hopen dat u de site tot ver in de toekomst zult blijven bezoeken!!

Team WesterhaarDigitaal:

Herman Plattje
Rene Winkels
Gerald Aalderink
Gijs van der Kruk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier