Nieuwe server Westerhaardigitaal.nl

0
943

Door de enorme groei die WesterhaarDigitaal.nl de laatste maanden heeft doorgemaakt, verhuist de website binnenkort naar een eigen server. Dit simuze_server3_512houdt in dat we vanaf dat moment flink kunnen doorgroeien en nog veel foto`s en of video`s kunnen plaatsen.Het fotoalbum wordt dan ook meteen aangepast, zodat u  niet zolang meer hoeft te wachten voordat het zich opent.

Het verhuizen zorgt echter ook voor een tijdelijk klein ongemak! Het is namelijk mogelijk dat op het moment van de verhuizing er 2 websites van WesterhaarDigitaal.nl te zien zijn, 1 van de oude server en 1 van de nieuwe server. Wanneer dit exact gaat gebeuren is op dit moment nog niet helemaal duidelijk, maar de verwachting is dat dit half volgende week zal zijn. Wij zullen dit vroegtijdig kenbaar maken op de website.
Ons verzoek is om vanaf dat moment eventjes niet te posten in het gastenboek en/of het forum omdat er een kans bestaat dat u dan nog de oude server bekijkt en deze gegevens vervolgens verloren zullen gaan.

Wij houden u op de hoogte

Met vriendelijk groet,
Team WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier