Nieuwe horecaman in Kulturhus de Klaampe

2
727

Jaap van Hoek, de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen (RvC) van het kulturhus De Klaampe heeft Sjoerd van Baars uit Enschede aangesteld als zijn ‘rechterhand’. De Enschedese ondernemer treedt aan als medewerkerscoördinator.

Van Baars is de voormalig eigenaar van het Hellendoornse poppodium De Lantaarn en heeft een achtergrond in de horeca. „Hij gaat samen met de vrijwilligers en medewerkers van het kulturhus aan de slag met het opzetten van nieuwe activiteiten”, laat RvC-voorzitter Van Hoek weten.

Daarnaast is ondernemer Van Baars verantwoordelijk voor het opknappen en het onderhoud van het kulturhus, aldus Van Hoek.

Introductie scheiding

 

Jaap van Hoek zelf heeft ondertussen zijn benoeming tot voorzitter van de raad van commissarissen van kulturhus De Klaampe geaccepteerd. Zijn aantreden betekent automatisch het aftreden van Dick Netters, de vorige directeur- bestuurder van het kulturhus. Dit laat de gemeente Twenterand weten middels een persbericht.

„Netters heeft afgelopen donderdag zijn functie als directeur-bestuurder neergelegd en dit ging op een plezierige manier en in goed overleg met alle betrokkenen”, bevestigt Van Hoek.

Dit wil echter niet zeggen dat Netters direct afscheid neemt van het kulturhus. Van Hoek: „Netters helpt nog bij de overdracht van de administratie van De Klaampe. Naar buiten toe is Netters echter volledig afgetreden. Er volgen binnenkort ook gesprekken met de leden van de vorige raad van commissarissen.”

Van Hoek complimenteert de vrijwilligers en medewerkers van De Klaampe voor hun enthousiasme en noemt ze ‘harde werkers en doorzetters’.

De gemeente Twenterand begint komende maandag ook zelf met het reorganisatieproces binnen het kulturhus.

Dat gebeurt in samenwerking met de vrijwilligers, gebruikers, huurders en medewerkers van De Klaampe.

2 REACTIES

  1. Wilerverder niets over zeggen maar zorg dat de medewerkers uit twenterand komen en met name uit westerhaar, ged voor de werkgelegenheid hier.
    De klammpe staat tenslotte ook in westerhaar.
    Zoek in ieder geval geen medewerkers buiten twenterand

  2. Geesje maar dan moeten de mensen uit westerhaar ook meer naar feestjes toekomen want als er wat georganiseerd word dan zie je bijna niemand uit westerhaar en ook dat maakt de klaampe natuurlijk kapot. Hopen in de toekomst dat er veel meer leuke dingen te doen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier