Nieuwe Burgemeester Twenterand is bekend.

0
1430

kobes_357Tijdens de raadsvergadering van vanavond werd om 21:00 uur onder toeziend oog van de Commisaris van de Koningin bekend gemaakt dat Kobes waarnemend burgemeester wordt van Twenterand per 1 september 2009. Kobes is op dit moment nog burgemeester van Wierden.
Kobes is geen onbekende in Twenterand. Zo was hij al raadslid voor de voormalige gemeente Vriezenveen.

Kobes gaf in een reactie aan dat voor hem nu de cirkel rond was. Zijn wortels liggen in Twenterand en hij hoopt hier zijn carriere af te ronden. Kobes bereikt in 2010 de pensioen-gerechtigde leeftijd. (Deltafm)

WIERDEN/ VRIEZENVEEN – Burgemeester Bernard Kobes van Wierden heeft dinsdagavond in de raadsvergadering zijn vertrek aan gekondigd. Commissaris van de Koningin in Overijssel Geert Jansen heeft hem gevraagd per 1 september waarnemer te worden in de gemeente Twenterand.
Daar vult hij de leemte die ontstaat door het vertrek van burgemeester Helmer Koetje die onlangs is benoemd in Hoogeveen. Kobes zou volgend jaar met pensioen gaan. Hij is exact negen jaar burgemeester van Wierden geweest. De gemeenteraad van Twenterand is gisteravond ingelicht over zijn komst.(Tubantia)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier