Nederlaag voor SDO/UNI tegen Altijd Kwiek

0
592

logo-korfbal.jpgJe moet scoren om te winnen, is een uitspraak die je vaak in het voetbal hoort. Maar afgelopen zaterdag gold dat voor SDO/UNI. Thuis in sporthal “de Klaampe” speelde het tegen Altijd Kwiek. De eerste helft speelde SDO/UNI nog wel aardig, maar werden er legio kansen gemist omdat het vizier niet op scherp stond. Zodoende wist het naar 30 minuten slechts 2 maal te scoren. De tegenstander deed dit 6 maal en zo stond er een schamele 2-6 ruststand op het scorebord.
De tweede helft wist SDO/UNI binnen 2 minuten 2 keer te scoren. En kwam het terug in de wedstrijd. (4-6) Ook de gasten wisten op de juiste momenten te scoren en werd het verschil tussen beide teams nooit kleiner dan 2 doelpunten. SDO/UNI speelde een prima 2’de helft, maar legde het af door de schade die het was opgelopen in de eerste helft. De eindstand zou 9-13 zijn. SDO/UNI is nu 2 weken vrij. En speelt op 2 maart uit in Elim tegen Elko.