Nederlaag voor SDO/UNI in Bolsward

0
664

logo-korfbal.jpg12 januari stond er de wedstrijd Westergo- SDO/UNI op het programma. De thuiswedstrijd werd destijds gewonnen door SDO/UNI met 13-12. Om 20:00 uur werd er door de leidsman gefloten voor het beginsignaal. Al binnen enkele minuten kwam SDO/UNI voor met 0-2, maar had het moeite om door te drukken. Westergo begon ook te scoren, en kon het verschil groter maken. Na 15 minuten spelen zou er een 5-2 tussenstand zijn. SDO/UNI pakte ook het scoren weer op en kon de aansluiting vinden wat een 8-7 ruststand zou betekenen.

De tweede helft kreeg SDO/UNI teveel vrijeballen tegen en was het Westergo wat hieruit wist te scoren. Het vergrootte de afstand tot een tussenstand van 15-10. Toch wist SDO/UNI nog een keer terug te komen, maar het verschil was al gemaakt. De eindstand zou uiteindelijk 18-17 worden. De komende 2 weken speelt de selectie van de Krey thuis en moet het proberen om de punten thuis te houden. Beginnend met 19 januari SDO/UNI 1 – TFS 1 Aanvang: 17:45 uur. Voorafgaand speelt SDO/UNI 2 tegen Unitas 4, aanvang: 16:30 uur.