Nederlaag voor SDO/UNI

0
592

logo-korfbal.jpgZaterdag 1 maart speelde SDO/UNI 1 in sporthal ‘de Klaampe’ te Westerhaar een wedstrijd tegen KCD 1 uit Doorn. De ploegen speelden eerder dit seizoen al twee keer tegen elkaar. De eerste wedstrijd op het veld eindigde in een gelijkspel, de tweede wedstrijd werd gewonnen door de Utrechters.
De vele toeschouwers die nu ook weer aanwezig waren, zagen dat de thuisclub aan het begin van de wedstrijd het betere van het spel had. KCD maakte veel fouten. Toch wist SDO/UNI niet weg te lopen van de tegenstander. Het ging erg gelijk op. 5 minuten voor rust was het 4-5. In de resterende speeltijd van de eerste helft scoorde KCD drie keer op rij. De bezoekers konden daarom met een redelijk comfortabele voorspong de rust in gaan, de ruststand was 4-8.

In de 5 minuten na rust besliste KCD de wedstrijd door uit te lopen naar 5-12. SDO/UNI kwam nog wel terug tot 9-13, maar dichterbij dan 3 goals kwam de ploeg niet. Er werd in het reststand van de wedstrijd door beide ploegen nog een aantal doelpunten gescoord. De eindstand was 14-18 in het voordeel van de bezoekers.
Aanstaande zaterdag 8 maart speelt SDO/UNI 1 haar laatste wedstrijd van deze zaalcompetitie. De ploeg moet voor deze wedstrijd afreizen naar Bunnik om het op te nemen tegen kampioen Midlandia 1.