Nederlaag voor SDO/UNI 1.

0
578

Uitzinnig van vreugde was SDO/UNI 1 na afloop van de promotiewedstrijd vorig seizoen voor een plek in de 2’de klasse. Na afloop van de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Thrianta uit Hoogeveen, die kansloos werd verloren met 6-22, werd er nog om gelachen in de kantine. De vraag rees waarom toch nota bene vorig seizoen die wedstrijd gewonnen moest worden.
Na 11 wedstrijden is zoveel duidelijk dat de 2’de klasse voor het combinatieteam te hoog gegrepen is. Volgend seizoen komt het uit in de 3’de klasse. Een klasse waarin het team meer aan spelen toekomt.

Introductie scheiding

De wedstrijd tegen Thrianta begon het aanvalsvak goed en wist via een mooie score met 1-0 voor te komen. Daarna ontbrak de overtuiging en de wilskracht bij het combinatieteam, waardoor Thrianta eenvoudig kon uitlopen naar een 1-6 voorsprong. Het tweede bedrijf was er eenzelfde spelbeeld te zien. Een schotvaardig Thrianta dat eenvoudig de punten meenam vanaf sportpark “de Polderhoek”.

Zaterdag 11 mei speelt SDO/UNI 1 thuis in Kloosterhaar tegen Sparta Nijkerk 1. Aanvang: 15:30 uur. Voorafgaand speelt SDO/UNI 2 tegen Dos kampen 4. Aanvang: 14:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier