Nederlaag SDO/UNI

0
688

logo-korfbal.jpgZaterdag 6 april stond voor SDO/UNI de eerste thuiswedstrijd op sportpark “de Polderhoek” op het programma na het zaalseizoen. Tegenstander was DWS uit Kootwijkerbroek. SDO/UNI begon goed, en kon de eerste 15 minuten DWS volgen. Enkele fouten in de verdediging werden afgestraft door DWS en zodoende kon DWS een gaatje slaan van 4 doelpunten (4-8).
Na 35 minuten spelen stond er een 4-10 ruststand op het scorebord.

Introductie scheiding

De tweede helft werd er door SDO/UNI voldoende kansen gecreëerd, maar stond het vizier niet altijd op scherp. De gasten waren beter en scoorden makkelijker, waardoor er naar 70 minuten een 9-18 eindstand op het wedstrijdformulier kwam te staan. Voor de Calduran/Reas formatie is het duidelijk dat de 2’de klasse een maatje te groot is. Het resterende gedeelte van het veldseizoen zal het proberen de tegenstanders zo moeilijk mogelijk te maken, beginnend met aanstaande zaterdag af te reizen naar Nunspeet om daar te gaan spelen tegen Hellas. Aanvang: 15:30 uur.