Nederlaag met perspectief

0
642

Op een prachtige na zomerdag stond de wedstrijd SDO/UNI tegen Hellas uit Nunspeet op papier. De formatie van trainer/coach de Krey begon voortvarend aan de wedstrijd. Het aanvalsvak scoorde 2 keer. Hellas kon hier niet veel tegenover zetten, maar het was SDO/UNI dat verzuimde om door te drukken naar een verdere voorsprong. Na 15 minuten spelen kwam Hellas ook beter in de wedstrijd, en veranderde het van tactiek, waardoor er in de aanval van SDO/UNI gezocht moesten worden naar de goede momenten om ten aanval te trekken. Gedurende het restant van de eerste helft had SDO/UNI moeite met het achter verdedigen van Hellas. De ruststand zou 3-6 zijn.

Het tweede bedrijf verliep voor SDO/UNI een stuk beter. Na aanwijzingen in de rust van coach de Krey, werden er betere keuzes gemaakt in de aanval wat op een gegeven moment voor een 9-10 stand zou zorgen. Even leek de spanning terug in de wedstrijd, maar was het de individuele kwaliteit van de aanvoerder van Hellas die de doorslag gaf en via 2 afstandsschoten scoorde (9-12).SDO/UNI probeerde het nog wel, maar kon de aansluiting niet meer vinden. De eindstand zou uiteindelijk 9-14 worden.

Aanstaande zaterdag gaat SDO/UNI op bezoek in Hoogeveen om te spelen tegen Thrianta om 15.30 uur. SDO/UNI 2 speelt dezelfde dag ook in Hoogeveen echter om 12.30 uur.