Nationale bekerteams DEZ/Witte van Moort stellen teleur en zijn uitgeschakeld voor de beker

0
1667

Afgelopen zaterdag vond de eerste speeldag van de KNDB beker plaats in Huissen. Vanuit damclub Denk en Zet/Witte van Moort namen twee teams deel aan dit toernooi.

Het eerste team had een moeizame start. De eerste ronde begon met een 3-5 verlies tegen een sterk Damcombinatie Fryslân 2. Nadat ze in de tweede ronde opnieuw hun meerdere moesten erkennen in WSDV uit Wageningen, wisten ze zich in de derde ronde te herpakken met een 5-3 overwinning op BDV Borne. Dit bleek uiteindelijk niet genoeg te zijn voor een plaatsing voor de volgende speeldag.

Het tweede team had met een 7-1 overwinning op CTD Arnhem 2 een sterke start. Dit was echter op papier de zwakste van de tegenstanders, en dat bleek ook uit de overige rondes. De tweede ronde moesten ze het opnemen tegen Hijken DTC, dat een ijzersterke opstelling had meegebracht. Deze ronde werd dan ook verloren met 2-6. Het tweede wist zich niet te herpakken voor de laatste ronde, en deze werd ook verloren. Net als met het eerste, bleek ook hier een overwinning niet genoeg voor een plaatsing voor de volgende speeldag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier