na 13 jaar weer open huis

0
652

openhuis2011-3-320x200.jpgOm 13:00 uur kwamen de eerste mensen al binnen om te zien hoe de bakkers het brood en banket maken. De mensen werden rondgeleid en konden met eigen ogen zien dat het proces van meel tot brood niet iets is wat je zomaar even doet, voor dat het brood bij je thuis op je bord ligt is het wel een paar uur onderweg.

Introductie scheiding

Ook in de banketbakkerij konden de mensen zien hoe diverse soorten banket gemaakt werd en kon men uitleg vragen over de dingen die men zag.
Over de gehele middag kwamen enkele honderden bezoekers kijken, van jong tot oud zij allen konden onder het genot van een hapje en een drankje rondlopen, een praatje maken en zien hoe vele kinderen zich vermaakten met het maken van hun eigen broodje, het springen op het springkussen en de ballonkunsten die vertoon werden door de ballonclown die op verzoek diverse modellen maakte aan de ballonen.

Ook voor de winkel kon men genieten en wel van de verse geur en smaak van de stroopwafels gemaakt door de dames van de stichting Gichon.
Al met al was het een prachtige geslaagde dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier