N36: afsluitingen en vertraging bij invoegstroken Westerhaar; 30 september-1 oktober

0
673

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 30 september 20.00 uur tot zaterdag 1 oktober 18.00 uur werkzaamheden uit aan de invoegstroken naar de N36 ter hoogte van Westerhaar. De invoegstrook naar de N36 van Westerhaar richting Hoogeveen is vanwege de werkzaamheden afgesloten. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Houd rekening met een langere reistijd.

Ook vindt zaterdagochtend van 8.00 uur tot 12.00 uur een rijdende afzetting plaats op de N36 ter hoogte van de invoegstrook Westerhaar in de richting Almelo. Hiervoor wordt geen omleidingsroute ingesteld. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer ter plaatste.

Vorig jaar zijn in beide richtingen de invoegstroken naar de N36 verlengd om de veiligheid te vergroten. Nu vinden nog enkele laatste werkzaamheden plaats, waaronder het verbreden van de berm van de invoegstrook richting Hoogeveen.

Verkeer vanuit Westerhaar richting Hardenberg/Ommen/Hoogeveen wordt omgeleid via de N341 en N343. De omleidingsroute wordt aangegeven met de letter O. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Bij ongunstige weersomstandigheden worden de werkzaamheden een week uitgesteld

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier