Muzikale opleiding SDG Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
837

Soli Deo Gloria. De opleidingen die gevolgd kunnen worden bij SDG zijn: opleiding Algemene Muzikale Vorming (AMV), opleiding Slagwerk en opleiding Blaasinstrumenten.

De AMV-opleiding is bestemd voor kinderen vanaf 7 jaar die graag willen leren muziek maken. Voor de 1e jaars opleiding AMV zijn nog een aantal plaatsen vrij. Deze opleiding zal gegeven worden op de woensdagmiddag.

Ook wil de vereniging haar sectie zwaar koper in het fanfareorkest vergroten en is daarom op zoek naar nieuwe leden die trombone, euphonium en bas willen leren spelen. Daarnaast wil de slagwerkgroep ook graag uitbreiden en is deze op zoek naar leerlingen die graag willen leren spelen op slagwerk.

Muziek is voor alle leeftijden, iedereen die een instrument wil bespelen is van harte welkom bij Soli Deo Gloria. Ook oud-leden die graag hun oude hobby weer willen oppakken ziet de vereniging graag terug.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joop Snippe, 0546-658238.

In het gebouw ‘Domus SDG’ aan de Zwembadlaan worden ook keyboard, piano en harmonica lessen gegeven. Hierover kunt u ook contact opnemen met bovengenoemde. Het nieuwe schooljaar is weer gestart en daarmee ook de muzikale opleidingen van muziekvereniging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier