Muziekvereniging SDG bezoekt basisscholen in Westerhaar en geeft concert

0
671

In de afgelopen week heeft muziekvereniging SDG een bezoek gebracht aan de basisscholen in het Westerhaar-Vriezenveensewijk om de leerlingen kennis te laten maken met muziek. Dit in verband met de cursus ‘Muziek maken is cool!` die de vereniging na de herfstvakantie zal aanbieden in het kader van de brede school. Op een aantal dinsdagmiddagen zullen de leerlingen die zich opgeven op een speelse manier kennis maken met blaas- en slagwerkmuziek. Op 9 december zal er afsluiting van de cursus zijn in Domus SDG.

Tijdens de bezoeken is de uitnodiging gedaan om te komen kijken bij het concert in de Gereformeerde kerk in Westerhaar dat op zaterdag 25 oktober zal plaatsvinden met medewerking van de plaatselijke muziekvereniging SDG Westerhaar en de muziekvereniging Volharding uit Dalen die onder leiding staan Jan Bergsma, baritonspeler van SDG Westerhaar. Op zijn initiatief en dat van Egbert Stroeve, de dirigent van de Westerhaarse fanfare, is het idee ontstaan samen een concert te houden.

Natuurlijk zijn alle belangstellenden van harte welkom bij dit concert. Beide verenigingen zullen een gevarieerd programma brengen. Het concert zal beginnen om 20.00 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier