Mooi Wark in de Klaampe

0
2513

mooi-wark.jpgKulturhus de Klaampe heeft voor zaterdag 17 september de Drentse band Mooi Wark vast weten te leggen voor een concert in de sfeervolle concertzaal in het centrum van Westerhaar, de boerenrockers pakken speciaal voor deze avond extra groot uit. Het publiek wordt deze avond opgewarmd door de boys van Non Food met leden uit Twenterand. Onder het mom ‘Rock uut de buurt’ zal deze band de meute snel in beweging krijgen. Dit ‘boerenrockfeest’ is het vervolg op de succesvolle openingsavond van deze concertzaal, waar afgelopen december bijna duizend bezoekers genoten hebben van optredens van Jan Smit en de 3J’s.
Sinds de hit-singles “IDIOOT”, “BOKKIE OF EEN GEITTIE”, “IN DE BLOTE KONT” en “ACHTER DE TENT” heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd en inmiddels landelijke bekendheid verworven. Sinds 2007 doet de band ruim 100 live-shows per jaar in feesttenten, discotheken, zalen en op festivals. Mooi Wark behoort daarmee tot één van de grootste live-bands van Nederland. Paradiso Amsterdam, het Zwarte Cross Festival, de Mega- Piratenfestijnen, TT-Festival en Koninginnenacht Groningen zijn een greep uit de tourlijst. Daar wordt nu de bijzonder gezellige concertzaal in Westerhaar aan toegevoegd.

Introductie scheiding

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show zetten deze heren de zaal op de kop.

Non Food, de oerhollandse boerenrockformatie die onder leiding van John Bruins flink aan de weg timmert, weet alleen al door hun indrukwekkende opkomst het publiek in de juiste stemming te brengen. Met hun aanstekelijke covers van Normaal tot AC/DC en hun gort droge humor stomen ze de feestgangers klaar voor het klapstuk van de avond; Mooi Wark.

Dit feest speelt zich af in de grote zaal van Kulturhus De Klaampe te Westerhaar. De deuren gaan op zaterdag 17 september om 20.00 uur open en het concert begint om 20.30 uur. Kaarten zijn online te verkrijgen via www.intickets.nl voor 12,50 euro en ook bij de volgende lokale voorverkoopadressen zijn kaarten voor deze avond te koop: 

In Westerhaar bij: Kulturhus De Klaampe, Drogisterij Berghuis en AVIA Tanbkservice Haarhuis,
in Vriezenveen bij Boekhandel De Jong en Café Het Wapen van Vriezenveen,
in Vroomshoop bij café Kremer en Dennis Fashion, in Daarle bij cafetaria ’n Tip,
in Den Ham bij Boekhandel Pas en bij alle Primera winkels in Nederland.
Aan de dagkassa bedraagt de entree 15 euro. Meer informatie is te vinden op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier