Monumentale fotowedstrijd voor jeugd Twenterand en omgeving

0
600

1opening_van_de_winkel_in_1920_oprichters_zijn_johanus_en_grietje_klinkhamer_1024x768_320x200_278Op zaterdag 12 september is het weer Open Monumenten Dag in Twenterand met als thema ‘op de kaart`. Tussen 10.00-16.00 uur zijn 21 monumenten gratis toegankelijk. Om de Twentse jeugd te enthousiasmeren voor het cultureel erfgoed is er een fotowedstrijd uitgeschreven.

Jongeren tot en met 18 jaar worden van harte uitgenodigd om deel te nemen. Een lijst met monumenten en locaties is te verkrijgen bij de bibliotheken in Twenterand. Deze informatie is ook terug te vinden op de www.twenterand.nl. Foto`s kunnen tot uiterlijk zaterdag 26 september bij de bibliotheken worden ingeleverd. De jury die de foto`s beoordeelt, bestaat uit professionals. Op woensdag 7 oktober vindt de prijsuitreiking plaats in het gemeentehuis.

De gemaakte foto`s kunnen ook worden ingestuurd om mee te dingen naar een Europese prijs. Dit kan per e-mail naar info@openmonumentendag.nl . Het zou geweldig zijn als een jongere uit deze omgeving met uniek fotomateriaal lokaal, nationaal of internationaal ‘op de kaart` komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier