Mollink en Schokker clubkampioen van Damclub Witte van Moort

0
677

schokker-2012.jpgIn de strijd om de play-offs voor het clubkampioenschap van Damclub Denk en Zet/Witte van Moort wist Gerwin Mollink het kampioenschap voor zich op te eisen. De 40-jarige Hammernaar verraste eerst met een overwinning op Overijssels kampioen Gerbrand Hessing en vloerde in de tweede ronde de NK-finalist van 2011 Edwin Twiest. Mollink mocht zo voor het eerst in zijn carrière op het hoogste schavot van het erepodium plaatsnemen. Twiest en Hessing eindigden op een gedeelde tweede plaats en Niek Kloppenburg eindigde als vierde.

Introductie scheiding

In de eerste klasse is werd de titel een prooi voor Jeroen Schokker. Schokker boekte overwinningen op Adriaan Noppers en Bennie Hessing. Bennie Hessing eindigde als tweede en Adriaan Noppers en Roelof Schippers eindigden op de gedeelde 3e plaats.

Op zaterdag 9 juni werd de 2e ronde van de KNDB-beker afgewerkt in Huissen. Zestien teams streden in vier poules, waarvan de beste twee teams doorgaan naar de kwartfinales. Witte van Moort speelde met Boudewijn Derkx, Marino Barkel, Edwin Twiest en Gerbrand Hessing. In de eerste ronden werd WSDV uit Wageningen verslagen met 6-2, overwinningen waren er van Marino Barkel en Boudewijn Derkx. In de tweede ronde Werd de score opgevoerd naar 7-1. Damclub Zenderstad uit IJsselstein had weinig in te brengen tegen de grootmacht uit Westerhaar. Ditmaal kwamen de overwinningen op naam van Hessing, Derkx en Twiest. In de laatste ronden werden de punten gedeeld met Damcombinatie Fryslan uit Leeuwarden. Op zaterdag 23 juni zal er middels het knock-out systeem de finaleronden worden gespeeld in Huissen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier