Moeizame overwinning SDO/UNI in Oldeberkoop

0
579

SDO/UNI speelde zaterdag 8 oktober de uitwedstrijd in Olderberkoop tegen de rode lantaarndrager Lintjo.
Van de kant van SDO/UNI waren de spelers en speelsters erop gebrand om de punten mee te nemen naar het “oosten”.
De begin fase van de wedstrijd was niet al te best van de kant van SDO/UNI, aanvallen werden moeizaam opgezet, en verdedigend liet men zich nogal eens uit de tent lokken, via een 2-1 achterstand werd nog wel in een 4-6 voorsprong behaald in de rust. In de tweede helft gaf coach De Krey diverse aanwijzingen, wat resulteerde in een sterk begin van de tweede helft. In een tijdsbestek van 15 minuten werd er een gat geslagen (4-9) wat later genoeg bleek te zijn voor de belangrijke overwinning. De laatste 10 minuten kwam Lintjo wat beter in haar spel, en wist de afstand te verkleinen tot 10-13. Dit was tevens de einduitslag.
Zaterdag speelt SDO/UNI thuis de wedstrijd tegen DTS. Aanvang: 15:30 uur