Minister Schultz bezoekt Twenterand voor de N36

0
1620

melanie-schultz-van-haegen.jpgDonderdag 26 februari a.s. brengt minister Melanie Schultz van Infrastructuur en Milieu (VVD) een bezoek aan de gemeente Twenterand. Zij wordt dan in een korte bijeenkomst geïnformeerd over de zorgelijke ontwikkelingen over de Rijksweg N36. Wethouder Engberts van de gemeente Twenterand ontvangt de minister op het gemeentehuis in Vriezenveen: “Met het bezoek laat de minister zien dat er nu ook vanuit het rijk serieuze aandacht is voor deze onveilige Rijksweg.”

Tijdens het bezoek van de minister wordt ook de petitie ‘De N36 moet veiliger en wel nu’ uitgereikt. “Samen met provincie, regio, aanliggende gemeenten en andere partijen geeft ook deze petitie het belang en het brede draagvlak aan voor maatregelen die de N36 veiliger gaat maken.”

Tijdens het bezoek van de minister wordt een film over de N36 vertoond en zal wethouder Engberts namens alle betrokken partijen het belang onderstrepen voor een snelle en doeltreffende aanpak. “Maatregelen op de korte termijn zijn noodzakelijk, maar ook voor de lange termijn zal de N36 ingericht moeten worden op de toenemende capaciteit,” aldus Engberts. “En daartoe zal ik de minister oproepen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier