Meldpunt Eenzaamheid is er voor jou: juist nu!

0
1262

Het is bekend dat het coronavirus in korte tijd veel impact gehad heeft en dat is nog steeds zo. Niet alleen lichamelijk, maar ook sociaal: het gemis van een arm om je heen, niemand dichtbij, familie of vrienden noodgedwongen op afstand. Daarom is juist nu Meldpunt Eenzaamheid er voor jou.

Persoonlijk contact is in deze tijd niet meer vanzelfsprekend. Dit gemis kan leiden tot een gevoel van eenzaamheid. Dit is een logisch gevolg. Eenzaamheid is namelijk net als het gevoel van trek hebben in eten; een signaal dat je eten nodig hebt. Een mens heeft dit nodig. Zo is het ook bij eenzaamheid: een gevoel van het missen van contact met mensen, het gevoel nergens bij te horen.

Wanneer eenzaamheid lang duurt kan je er ziek van worden. Daarom is het belangrijk dat je er met iemand over praat, iemand die je vertrouwt. Heb je nu niet zo iemand? Dan is het Meldpunt Eenzaamheid in Twenterand er voor jou.

Voor jong en oud
Het Meldpunt Eenzaamheid van ZorgSaam Twenterand is er voor iedereen die zich eenzaam voelt én voor iedereen die mensen wil helpen die eenzaam zijn: jong en oud.

Meer weten?
Informatie over eenzaamheid is te vinden op een speciaal daarvoor ontwikkelde website. Daar is tevens deze animatievideo te vinden https://www.help-me.nu/coronavirus/
Meldpunt Eenzaamheid is telefonisch te bereiken via (0546) 481 450 of per mail contact@help-me.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier