Meld u aan voor de Beursvloer Twenterand 2016

0
577

Woensdag 12 oktober vindt voor de tweede keer de Beursvloer Twenterand plaats. Een evenement waarbij matches gemaakt worden tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven: wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de andere partij zeer gewenst. Er hebben zich al diverse maatschappelijke organisaties en ondernemers uit Twenterand aangemeld maar er kunnen er altijd nog meer bij. Aanmelden kan tot en met 11 september 2016 via www.beursvloertwenterand.nl.

Met de beursvloer wordt maatschappelijke organisaties (zoals verenigingen, stichtingen, vrijwilligers-organisaties, zorgcentra, sportclubs, scholen, enz.) een platform geboden om praktisch en snel vragen en problemen voor te leggen aan het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven kan op deze manier invulling geven aan haar maatschappelijke en sociale rol. Het gaat bij het maken van de matches niet om directe financiële sponsoring maar om handelen in producten en/of diensten met gesloten beurs. De gemaakte matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

Aanmelden

Introductie scheiding

De Beursvloer Twenterand vindt plaats op woensdag 12 oktober 2016 van 16.00 tot 18.00 uur in Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website www.beursvloertwenterand.nl. Hier staat ook algemene informatie over de Beursvloer en een actueel overzicht van de bedrijven en maatschappelijke organisaties die zich inmiddels hebben aangemeld.

 

Meer informatie
Hebt u nog vragen of hebt u hulp nodig bij uw aanmelding, dan kunt u contact opnemen met Ellen Bloemhof, werkzaam bij Stichting ZorgSaam Twenterand als coördinator van Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.30 uur via telefoonnummer 0546 – 481458 of per e-mail via e.bloemhof@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

De Beursvloer Twenterand wordt georganiseerd door Stichting ZorgSaam Twenterand in samenwerking met de gemeente Twenterand en de overige leden van de Werkgroep Beursvloer Twenterand: Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, ZorgAccent, Trivium Meulenbeltzorg, Univé Dichtbij, Zorgboerderij De Koningshoeve en H. van Ronkel Consultancy & Interimmanagement.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier