MEGA PIETEN FESTIJN WESTERHAAR

0
904

pieten-festijn-2016-poster.jpgWoensdag 23 november ’16 wordt voor de 3e keer een Mega Pieten Festijn georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar van 14-16 uur door 3 enthousiaste hulppieten. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Het beloofd weer een superleuke middag te worden voor jong en oud.
De kaartverkoop is begonnen en voor slechts € 2.50 krijg je een geweldige middag aangeboden met zang/dans, theater en een geweldig pieten spektakel.
Inclusief ranja, snoepgoed en een klein cadeautje na afloop in de schoen.
(Je kunt tijdens de intocht op 19 November je schoen zetten voorzien van jouw naam en leeftijd). Ouders/begeleiders en opa’s/oma’s kunnen gezellig meegenieten vanaf het gezellig ingerichte overdekte terras.

Introductie scheiding

Ook dit keer zijn er weer veel vrolijke pieten aanwezig die een onuitwisbare herinnering bij de kinderen zullen achterlaten. We hebben gehoord dat Clown Carlo piet wil worden, maar hoe moet hij dat aanpakken om een goede piet te worden? En er zijn ook stuntpieten van ZorgSaamTwenterand onderweg naar de Klaampe die een waanzinnig grote stormbaan meenemen. Wie weet komt de Sint zelf ook nog even langs om alle blijde kindergezichtjes te zien..
Te leuk om te missen, de pieten zien jullie graag op woensdag 23 November as.
Iedereen is van harte welkom, ook kinderen buiten Westerhaar worden van harte uitgenodigd. Graag tot ziens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier