Mega Pieten Festijn Westerhaar

0
2895

Op Wo. 27 November as wordt er door 3 vrijwillige Pieten weer een Mega Pieten Festijn georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. Meer dan 40 Pieten gaan letterlijk en figuurlijk de boel op stelten zetten die middag. Er is een programma vol dans, muziek, theater en doe activiteiten voor de kids.
De zaal gaat op om 14 uur en van 14.30 tot 16 uur zal het programma plaatsvinden.
Het is geschikt voor alle kinderen groot en klein die van het Sinterklaasfeest houden, t/m groep 8 basisschool sowieso geschikt en zeker niet kinderachtig. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan bij de Klaampe. Voor slechts € 2.50 per stuk kun je erbij zijn, aan de kassa kost een kaartje €3.50 per stuk. Op=op!
Tijdens de intocht in Westerhaar op Zat. 23 November mogen kinderen hun schoentje zetten in de Klaampe en kunnen deze na afloop van het Mega Pieten Festijn weer ophalen. Ook aan de kinderen van de omliggende plaatsen heeft de Sint gedacht na afloop. Houdt de Facebook pagina van het Mega Pieten Festijn in de gaten om de vlog Pieten te volgen en blijf op de hoogte van al het Pieten nieuws over het Mega Pieten Festijn. De grote kinderen (ouders, oppas, etc.) kunnen meegenieten vanaf het gezellige terras in de zaal. Het zou leuk zijn als je als hulp Sinterklaas of Pietje verkleed komt deze middag. Kom jij ook gezellig langs met je hele klas, familie, buren, vriendjes en vriendinnetjes? De Pieten hopen op jullie komst, graag tot dan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier