Mega Pieten Festijn in Westerhaar

0
633

2015megapietenfestijnposter.jpgOp woensdag 25 November as barst het feest los in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar tijdens het 3e Mega Pieten Festijn.
3 enthousiaste hulppieten uit Westerhaar hebben weer een superleuk programma in elkaar gezet waar jong en oud van kunnen genieten. Het is een interactief programma met zang, dans en theater!
Voor slechts € 2.50 kun je bij het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar aan de bar een entreekaartje kopen in de voorverkoop, kaarten aan de kassa kosten € 3.50 per stuk. Vol=vol!
Dit is inclusief ranja, pepernoten en een leuk cadeautje na afloop. Er is van alles te beleven deze middag, van pieten disco met een echte dj muziekpiet, voorstelling, parcours etc. Wie weet komt de Sint ook nog even gezellig langs.

Introductie scheiding

Kom ook gezellig met je hele klas of familie, vriendjes, buren langs en maak er samen met de pieten een supergezellige middag van. Te leuk om te missen. Voor de ouders is er een gezellig overdekt terras aanwezig. Tijdens de intocht van Sinterklaas op zaterdag 21 November as mogen de kinderen hun schoen alvast zetten (voorzien van naam en leeftijd) bij de Klaampe, deze kan dan op 25 November na 16 uur worden opgehaald na afloop van het Mega Pieten Festijn. Kinderen van buiten Westerhaar kunnen hun schoen ook brengen of meenemen op woensdag 25 November as. Je mag verkleed komen als hulppietje of sinterklaas, dat zou superleuk zijn! Iedereen is van harte welkom deze middag, dus ook kids buiten Westerhaar zien we graag. Tot dan! Groeten van alle pieten.

2015megapietenfestijnposter.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier