Meester Poelman viert 25-jarig onderwijsjubileum in Westerhaar

0
1004

dsc-0145-kopie.jpgCBS De Fontein-locatie Hoofdweg heeft op 17 mei meester Poelman flink in het zonnetje gezet omdat de meester 25 jaar in het onderwijs werkzaam is. De meester heeft op meerdere scholen gewerkt, zelfs een aantal jaren in Brazilië. Maar de laatste 15 jaar is de meester werkzaam in Westerhaar op De Fontein-locatie Hoofdweg. Eerst in de midden- en bovenbouw, maar de laatste jaren in de onderbouw. En dat bevalt de meester heel goed!
Op deze feestdag werd de meester ’s morgens verrast met een heerlijk ontbijtje en daarna opgehaald met een tractor die hem naar school bracht. Daar stonden alle kinderen al klaar met prachtig versierde bogen om de meester welkom te heten.
Het thema van deze feestdag was “Sport”; meester Poelman is immers een fanatiek hardloper.
Na het aanbieden van een cadeau en het zingen van een speciaal voor de meester geschreven lied, zijn alle kinderen aan het spelcircuit begonnen. Van blikgooien, stormbaan, skippybalrace tot blind volleyballen. De kinderen én de meester deden vol overgave mee. In de pauze werden de kinderen op wat lekkers getrakteerd. Na het spelcircuit werd de ochtend afgesloten met een estafette voor alle kinderen. Zes teams bereikten de finale en mochten het toen opnemen tegen het lerarenteam van De Fontein. Meester Poelman liep hierin natuurlijk ook mee.
In een spannende laatste ronde heeft uiteindelijk een team van 10 kinderen gewonnen, met als resultaat een heerlijke slagroomtaart!
Het was een geslaagde dag, mede dankzij het prachtige weer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier