Meerdaagse reis naar Duitsland

0
626

De reiscommissie organiseert in 2011 een meerdaagse reis van zaterdag 18 juni t/m vrijdag 24 juni.
Dit is een reis, speciaal voor senioren die niet meer alleen kunnen of willen reizen. Deze reis wordt begeleid door vrijwilligers van de Stichting voor Welzijn en Zorgvragen, waaronder in ieder geval iemand met een medische achtergrond. Dit is tevens de meerwaarde van deze reis: de reis is zeer geschikt voor mensen die niet alleen willen of kunnen reizen.

We zullen verblijven in hotel ‘Märkischer Hof’  in Luckenwalde (Spreewald Duitsland) op basis van volpension. In het programma zit o.a. een bezoek aan Berlijn, de stad Meissen ( bekend van zijn porselein) en ook het prachtige natuurgebied Spreewald heeft veel te bieden.

Er ligt een folder over de reis bij alle vier Zorginformatie•punten.

Op donderdag 31 maart tussen 10 en 12 uur start de inschrijving.

Dan is de reiscommissie aanwezig bij het Zorginformatie•punt in Vriezenveen. Daarna kunt u bij één van de vier Zorginformatie•punten terecht voor inschrijving tot uiterlijk 29 april.

Informatie/opgave.
Heeft u interesse, dan kunt u zich opgeven tot uiterlijk 29 april bij het Zorginformatie●punt aan de Koningsweg 28 Vriezenveen (’s ochtends tussen 10-12 uur) óf aan de Hoofdweg 132j in Westerhaar ( ma,woe, don-mi tussen 14-16 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier