MC de Wieke Cross Event 2011- 2e editie

0
716

Na het succesvolle evenement van 2010, organiseert motorclub de Wieke dit wederom een motor cross event. Dit cross event wordt wederom georganiseerd op het voormalig feest terrein aan de Schuineweg in Westerhaar. De baan zal dit jaar ruimer worden opgezet zodat het een nog groter spektakel gaat worden.
Dit jaar telt het evenement mee voor de Twentecup competitie 2011. De twentecup is een competitie die wordt verreden gedurende het gehele jaar op verschillende circuit in Twente. De deelnemers aan de Twentecup zijn dan ook grotendeels de cross helden uit de regio, maar ook rijders van buiten de regio zijn van harte welkom.

Introductie scheiding

Er wordt gereden in vele verschillende klassen, van jong tot oud en van hobby rijders en bromfiets klasse tot de superklasse waarin in rijders van nationaal niveau deelnemen.
MC de Wieke wil de lokale jeugd uit Twenterand ook een kans bieden om mee te doen aan dit evenement en kennis te maken met de motorsport. De bromfietsers rijden in 2 klassen nl automat en schakel bromfietsen. Mede door het volle programma is het aantal deelnemers aan de bromfietsklasse beperkt, dus zorg ervoor dat je je tijdig aanmeld.
Inschrijven kan voor de klassen: bromfiets, mini’s, 65cc, 85cc, MX 2, MX open+ 40 plus en Hobby klasse. Opgave en aanvullende informatie beschikbaar via de website : www.mcdewieke.nl
Naast het cross gebeuren zijn voor de jeugd enkele springkussens aanwezig, en zal het Monster Energy promotie team aanwezig zijn. De toegang is gratis tot dit knallend evenement als afsluiting v/d bouwvak vakantie. Voor verdere informatie en het laatste nieuws verwijzen we graag naar de website: www.mcdewieke.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier