Martin Dams zingt bij Voorwaarts tijdens Hozen, vozen im lederhosen

0
1062

martin-dams-1.jpgOp zaterdag 26 september is er bij Voorwaarts in Westerhaar een groot feest. Het traditionele oktoberfest is in een nieuw jasje gegoten en het organiserende SAC pakt dit keer groots uit.
“Nadat vorig jaar de opkomst minder was hebben we het feest wat aangepast” aldus voorzitter Gerrit Wessels. “We hebben de datum vervroegd en er is een live optreden door niemand minder dan plaatsgenoot Martin Dams”. Martin Dams die op het moment veel bekendheid geniet met Ancora is al in een vroeg stadium vastgelegd. Hij komt in zijn woonplaats optreden en tussen de optredens door zal een geweldige DJ de sfeer tot een prachtig feest maken.
De entree is helemaal gratis en iedereen boven de 16 is welkom. “We willen dit feest voor iedereen betaalbaar houden en daarom is de entree gratis en zijn de prijzen van de consumpties veel lager dan van alle andere feesten die de komende weken losbarsten”. Voorzitter Wessels doet een oproep aan alle leden en niet leden in en rondom Westerhaar om naar dit prachtige nieuwe evenement te komen. Het feest begin om 20:00 uur in het clubhuis van v.v. Voorwaarts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier