Marino Barkel wint Frits Vos damnacht

0
428

foto-damnacht.jpgMarino Barkel heeft na een spannende strijd de Frits Vos damnacht op zijn naam geschreven.
Nadat voorzitter Bennie Hessing het openingswoord had gedaan, werd aan het bord van Marino Barkel en Annemarie Hessing de openingszet verricht en kon de strijd beginnen.

In de voorronden werd een rondtoernooi gespeeld waarbij Marino Barkel en Bert Aalberts als winnaars uit de bus kwamen met 33 punten, op de voet gevolgd door Yuen Wong met 32 punten. Na de voorronden werden de spelers in 3 groepen verdeeld.
Nummer 1 tot en met 8 mochten gaan uitmaken wie toernooiwinnaar werd. De tweede groep werd gevormd door nummer 9 tot en met 14 en de rest zat in de derde groep.

Introductie scheiding

In de dubbelrondige finale haalde Barkel nog 30 punten waardoor hij de winnaar werd met 66 punten. Yuen Wong werd tweede met 59 punten vlak voor Bert Aalberts die één puntje minder verzamelde. Op de vierde plek eindigde Rick Hakvoort en Gerbrand Hessing werd vijfde.

In groep twee was Alex Noppers de sterkste. Nadat hij net de finale had gemist liet hij er geen twijfel over bestaan en behaalde een puntentotaal van 45 punten. Tomasz Miksa werd hier tweede met 42 punten en Gerwin Mollink derde met 40 punten.
In groep drie werd Lars Knol de winnaar met 33 punten met twee punten voorsprong op Ludwig Munnink. Derde werd hier Albert Slomp met 22 punten.

De organisatie kon terugkijken op een geslaagde damnacht met uiteindelijk drie
WvM-spelers als winnaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier