Marino Barkel sluit zesde NK af met een tiende plaats

0
615

Marino Barkel heeft het Nederlands Kampioenschap afgesloten met een tiende plaats. Daar hij tot de een na laatste ronde ongeslagen bleef, verslikte hij zich die ronde in Frits Luteijn. Het spel van Marino kan dit Nederlands Kampioenschap goed genoemd worden. Vele malen wisten de tegenstanders toch nog net goed weg te komen waardoor Marino in een gelijkspel moest berusten. Dat het lastig bleek om van Marino te winnen zou aan het eind ook wel blijken: de nederlaag tegen Luteijn in de voorlaatste ronde bleek zijn enige nederlaag. Ondanks dit gegeven had Marino, gezien zijn attractieve spel, een betere notering verdiend.
De uitslagen zijn te vinden op de volgende website: http://nk2016.kndb.nl/index.php/uitslagen/

Introductie scheiding

Overijssels Kampioenschap
In het Overijssels Kampioenschap wist Willem Fokkert verrassend koploper Jeffrey Steen te verslaan. Mark Paters had het geluk deze maal niet aan zijde en wist uit beide partijen slechts één punt te halen. Hierdoor blijft Jeffrey Steen nog steeds koploper, maar heeft zijn marge een stuk kleiner zien worden. In de hoofdklasse waren er dit weekend geen partijen. Witte van Moort speler Yuen Wong uit Borne gaat hier dus nog steeds aan de leiding, voor clubgenoten Peter Hoopman en Gerbrand Hessing.

Aankondiging sneldamcompetitie
Komende donderdag zal alweer de volgende ronde van de sneldamcompetitie worden gehouden. Leden, niet-leden en huisdammers zijn van harte uitgenodigd, vanaf 19:45 aan de Asterstraat 28 in Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier