Man uit Westerhaar verzint autodiefstal om onder ongeluk uit te komen

0
526

Om onder zijn betrokkenheid bij een ongeluk in Almelo uit te komen, heeft een man uit Westerhaar een autodiefstal verzonnen.
Op de kruising van de Sluiskade Noordzijde en de Ootmarsumestraat in Almelo botsten dinsdagavond drie auto’s op elkaar. Agenten die toevallig ter plekke waren zagen dat de achterste auto er meteen vandoor ging. De bestuurder parkeerde de auto iets verderop en rende weg. De agenten konden de man niet meer vinden en namen de auto in beslag.

Autodiefstal?

Later op de avond wilde een man uit Westerhaar bij de politie aangifte doen van diefstal van zijn auto. Het bleek om de auto te gaan die betrokken was bij het ongeluk in Almelo. Omdat de agenten een sterke alcohollucht bij de man roken, hadden ze het vermoeden dat het verhaal van de man niet klopte. Ze wezen hem er dan ook op dat een valse aangifte strafbaar is. Toch wilde man aangifte doen.

Kort na de aangifte poging het geweten van de man op te spelen en belde hij de politie weer op. Hij bleek de aangifte te hebben verzonnen en was wel degelijk betrokken bij het ongeluk eerder die avond. De man is door de agenten meegenomen naar het politiebureau. (RTV-OOST)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier