Mammacafé Twenterand weer van start

0
1240

Ben je zwanger en/of heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Vanaf .. september gaat het Mammacafé in Twenterand weer van start. Elke maand kun je in Westerhaar andere (aanstaande) ouders ontmoeten.

Het Mammacafé is speciaal voor mamma’s die zwanger zijn en/of een baby hebben in de leeftijd van 0 tot 1½ jaar. Papa’s en oma’s en opa’s zijn ook van harte welkom. Heb je vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, opvoeden of je rol als ouder? Dan is er altijd iemand aanwezig die je informatie kan geven. Daarnaast worden er regelmatig themaochtenden georganiseerd over een interessant onderwerp.

Het Mammacafé wordt één keer per maand georganiseerd op woensdagochtend. Je kunt dan tussen 10.30 en 12.00 uur vrijblijvend binnenlopen. Het Mammacafé vindt plaats in het speellokaal van OBS de Blokstoeke aan de Oranjestraat 2b. De toegang is gratis, je betaalt alleen voor koffie, thee of andere consumpties. Kijk in de agenda op www.loes.nl voor de precieze data, locaties en thema’s. Tijdens schoolvakanties is er geen Mammacafé.

Meer weten?

Volg het Mammacafé Twenterand op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier